Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Nový rad herného príslušenstva Logitech G dokazuje, že víťazí veda

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3083 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Logitech dnes predstavila nový rad Logitech G, ktorého prostredníctvom reflektuje svoj nový prístup k hraniu PC hier. Osem nových produktov v tomto rade obsahuje myši s prepracovaným dizajnom, obľúbené klávesnice a navyše aj dva nové headsety.

„V rade Logitech G sme nechali našu vášeň pre vedu pracovať pre vás,“ povedal Ehtisham Rabbani, generálny riaditeľ obchodnej divízie herných produktov spoločnosti Logitech. „Rovnako ako hráči sú predurčení k prekonávaniu jednotlivých levelov, naši konštruktéri majú nutkanie podrobovať skúškam vedecké teórie. Už takmer 20 rokov naša hra spočíva vo vytrvalom skúmaní, čo je ešte vôbec možné – a sme v tom naozaj dobrí. U radu Logitech G pokračujeme v posúvaní hraníc pokiaľ ide o rýchlosť, presnosť, spoľahlivosť – dokonca intuitívnosť. Robíme to preto, že hráči od nás očakávajú, že budeme súčasné limity posúvať tak ďaleko ako oni. Každá jednotlivá zmena dizajnu alebo konštrukcie a nočné hádky konštruktérov majú jediný cieľ: pomáhať hráčom, aby mohli hrať podľa svojich najlepších schopností. Keď vyhráva veda, víťazia aj hráči.“

 

Logitech využil infračervenú technológiu na skúmanie interakcie ruky hráča a jeho zariadení počas hry. Vo výsledku môžu hráči očakávať v novom rade Logitech G niekoľko pokročilých vylepšení. Pre zlepšenie odolnosti a pohodlia boli na týmto testovaním zistené strategické hmatové zóny pridané vyspelé povrchové materiály. Na zóny intenzívneho kontaktu spoločnosť Logitech pridala povlak odolný voči zanechávaniu odtlačkov prstov, zatiaľ čo opierky pre dlaň majú vode odpudzujúci povlak, aby sa vám nelepili ruky. V závislosti na danom modeli majú myši navyše mäkké alebo suché úchopy pre väčšie pohodlie a lepšiu kontrolu pohybu. Pre obe klávesnice je charakteristický dvojitý UV povlak popisu kláves, aby mali zvýšenú odolnosť a trvanlivosť, a ich povrch je rovnako odolný proti zanechávaniu odtlačkov prst.

Okrem toho sú optické herní myši Logitech G100s a G400s vybavené exkluzívnou technológiou snímania pohybu Delta Zero. Táto nová technológia snímacieho senzoru je optimalizovaná pre vysokú presnosť ovládania kurzoru a presne reaguje na pohyby ruky. Všetky nové myši v rade Logitech G navyše majú klzáky s nízkym trením z polytetrafluoroetylenu (PTFE), ktoré znižujú námahu pri rýchlych pohyboch a tým zaručujú hladší pohyb kurzoru a vyššiu presnosť.

Nový rad obsahuje tieto produkty:

Dobíjacia herná myš Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Myš Logitech® G700s Rechargeable Gaming Mouse je bezdrôtová herná myš s rýchlosťou komunikácie o pohybe zrovnateľnou s myšou pripojenou káblom. Funguje rovnakou rýchlosťou bez ohľadu na to, či je pripojená cez bezdrôtové rozhraní na kmitočte 2,4 GHz alebo pomocou USB káblu – komunikácia je dokonca osemkrát rýchlejšia než u štandardnej USB myši. Ak je vaša hra pridlhá, nemusíte ju kvôli batériám predčasne ukončiť. Môžete spokojne hrať ďalej a myš zároveň dobíjať, pretože ju stačí aj počas hry pripojiť štandardným káblom na prenos dát s konektorom Micro-USB. Myš má odolný vodu odpudzujúci poťah na styčnej ploche s dlaňou, ktorá pomáha zaistiť, aby sa vám dlaň na myš nelepila a suché úchopy na bokoch zaručujú pevný a stály úchop. Môžete zúročiť vaše herné znalosti vďaka 13 programovateľným ovládacím prvkom, ku ktorým si môžete naprogramovať rôzne úkony - zložité makrá predstavujúce stlačenie mnohých kláves, opakovanie a používateľsky definované odozvy, na čo slúži aplikácia Logitech Gaming Software (LGS), ktorá je voľne k dispozícii na stiahnutie. Očakáva sa, že dobíjacia herná myš Logitech G700s bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 99,99 €.

Laserová herná myš Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Pre hráčov akčných strielačiek typu FPS predstavuje myš Logitech® G500s Laser Gaming Mouse výkonné snímanie pohybu hernej triedy pomocou laseru pre precízne ovládanie kurzoru na širokej škále možných povrchov a hyper rýchle rolovacie koliesko s duálnym režimom. Aj táto myš je vybavená odolným hydrofóbnym poťahom, aby sa vám k myši nelepili dlane, a suchými úchopmi pre pevnú ruku. Má až 27 gramov v závaží, ktoré je možné pridávať alebo odoberať a meniť tak ťažisko myši, čo znamená, že si ju môžete vyladiť podľa svojho preferovaného herného štýlu. Môžete okamžite prepnúť z mierenia s presnosťou na jednotlivý pixel pri rozlíšení 200 DPI na bleskurýchle manévre s rozlíšením až 8200 DPI pomocou dvoch tlačidiel umiestených v ľahkom dosahu vášho ukazováku. Laserová herná myš Logitech G500s má 10 programovateľných ovládacích prvkov, ktoré sa nastavujú pomocou aplikácie LGS. Tento softvér je voliteľný a umožňuje navyše týmto prvkom priradiť herné príkazy alebo makrá s niekoľkými akciami. Očakáva sa, že laserová herná myš Logitech G500s bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 69,99 €.

Optická herná myš Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Myš Logitech® G400s Optical Gaming Mouse posúva už aj tak vysoké štandardy, aké nastavili optické herné myši Logitech® MX518 a Logitech® G400. Táto plne vybavená herná myš je navrhnuté špeciálne pre hranie FPS hier a obsahuje exkluzívnu technológiu spoločnosti Logitech s názvom Delta Zero pre vysokú presnosť ovládania pohybu kurzoru. Taktiež má hydrofóbny poťah, aby sa vám k myši nelepila dlaň, plochy s mäkkými úchopmi a hlavné tlačidlá majú úpravu proti zanechávaniu odtlačkov prstov brániacu súčasne ich ošúchaniu. Pomocou aplikácie LGS si môžete prispôsobiť osem programovateľných tlačidiel a hlavné mechanické mikrospínače myši sú testované na životnosť až 20 miliónov kliknutí. Programovateľné tlačidlá vám umožňujú prepínať medzi niekoľkými úrovňami rozlíšenia DPI, rýchlo vybrať voľby na obrazovke, prezerať mapu hry, páliť v uhle 180 stupňov pri rozlíšení 4000 DPI alebo prejsť na ostrelovačsky jemné mierenie s presnosťou na jeden pixel alebo voľbu stratégie v reálnom čase (RTS) pri rozlíšení 400 DPI – všetky tlačidlá sú prakticky umiestnené nad a pod rolovacím kolieskom. Očakáva sa, že optická herná myš Logitech G400s bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 59,99 €.

Optická herná myš Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Myš Logitech® G100s Optical Gaming Mouse je jednoduchá na použitie a je vytvorená špeciálne pre vaše obľúbené hry typu RTS a MOBA. Bola navrhnutá tak, aby rozšírila odkaz herných myší Logitech® G1 a Logitech® G100, má preto tlačidlá vyrobená pre intenzívne klikanie a exkluzívny snímací senzor Logitech Delta Zero zaručujúci presnosť pri akejkoľvek rýchlosti pohybu ruky. Zatiaľ čo bežná myš by nevydržala útrapy intenzívneho hrania, ultra odolná herná myš Logitech G100s má vylepšené hlavné mechanické mikrospínače, ktoré sú testované na životnosť 20 miliónov kliknutí. Má rovnako odolný hydrofóbny poťah, aby sa vám k myši nelepila dlaň, a hlavné tlačidlá majú úpravu proti zanechávaniu odtlačkov prstov brániace súčasne ich ošúchaniu. Nech už budete myš držať zhora alebo tradične, malou alebo veľkou rukou – tvar obráteného lichobežníku súmerný pre pravákov aj ľavákov sedí v dlani skvele aj pri dlhých seansách. Očakáva sa, že optická herní myš Logitech G100s bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 39,99 €.

Herná klávesnica Logitech G19s Gaming Keyboard

Herná klávesnica Logitech® G19s Gaming Keyboard vás zásobuje stálym prísunom informácií, vrátane dôležitých herných štatistík, apletmi pre konkrétne hry a informačnými panelmi, ktoré si môžete prispôsobiť podľa seba - to všetko v plných farbách na integrovanom a nastaviteľnom hernom LCD displeji GamePanel™. Môžete si tiež upraviť podsvietenie podľa seba (vyberať sa dá zo 16 miliónov farebných odtieňov) a môžete priradiť určitú farbu každému profilu a profilovému režimu aj v tej istej hre. Pre túto klávesnicu sú rovnako charakteristické vyspelé materiály použité pre jej povrch pre dlhšiu odolnosť a väčšie pohodlie. Hydrofóbny poťah na opierke dlaní pomáha zaistiť, aby sa vám ruky ku klávesnici nelepili, zatiaľ čo odolný dvojitý UV poťah zaručuje extrémnu trvanlivosť potlače kláves. Pomocou aplikácie LGS si môžete nakonfigurovať 12 programovateľných „G-kláves“, ktorým možno priradiť až 36 rôznych funkcií v troch odlišných režimoch, takže jednej klávese môžete priradiť až tri makrá. Klávesnica ponúka aj dva vysokorýchlostné porty USB 2.0, takže môžete prenášať dáta do a z prenosných zariadení – napríklad prehrávaču MP3 a flash disku – a súčasne dobíjať zariadenia napájané akumulátormi. Klávesnica navyše umožňuje „anti-ghosting“, čili vám dáva možnosť stlačiť viac (až 26) kláves naraz, takže môžete robiť mnoho zložitých akcií bez toho, aby sa navzájom rušili alebo dochádzalo k ich vzájomnému blokovaniu. Očakáva sa, že herná klávesnice Logitech G19s bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 199,99 €.

Herná klávesnica Logitech G510s Gaming Keyboard

Pre zjednodušenie komplikovaných akcií ponúka herná klávesnica Logitech® G510s Gaming Keyboard 18 programovateľných „G-kláves“, ktoré vám umožňujú nakonfigurovať si až 54 rôznych funkcií v troch odlišných herných režimoch, takže jednej klávese môžete priradiť tri makrá, pokiaľ si stiahnete softvér LGS. Okrem možnosti vybrať si farbu podsvietenia tlačidiel je táto klávesnica vybavená podsvieteným LCD herným panelom GamePanel™, takže budete mať vždy nielen prehľad o štatistikách hry v reálnom čase, systémových informáciách a údajoch o VoIP komunikácii, ale môžete si dokonca vytvárať alebo pridávať aplety vytvorené v rámci hernej komunity, ktoré budú s displejom GamePanel spolupracovať. Aj táto klávesnica má hydrofóbny poťah na opierke dlaní, ktorý pomáha zaistiť, aby sa vám ruky ku klávesnici nelepili, zatiaľ čo odolný dvojitý UV poťah zaručuje extrémnu trvanlivosť potlače kláves. Očakáva sa, že herná klávesnica Logitech G510s bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 119,99 €.

Herný headset s priestorovým zvukom Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Podobne ako modely Logitech® G35 Surround Sound Headset a Logitech® Wireless Gaming Headset G930, je herný headset s priestorovým zvukom Logitech® G430 Surround Sound Gaming Headset založený na technológii Dolby® Headphone umožňujúcej vytvoriť zvukové pole v celom priestore 360 stupňov, ktoré vás úplne pohltí a dáva vám výhodu počuť aj to, čo v hre práve nevidíte, od krokov po sirény. Vďaka priestorovému zvuku Dolby Headphone 7.1 budete počuť až sedem oddelených kanálov zvukových dát, plus basový efektový kanál. Podobne ako herný headset s priestorovým zvukom Logitech G230 je aj táto sada vybavená umývateľnými náušníkmi, ktoré aj pri dlhej hernej seanse ponúkajú mäkké a pohodlné usadenie. Ak budete chcieť, aby vás ostatní dobre počuli, môžete mikrofón s funkciou rušenia okolitého hluku nastaviť tak, že bude počuť len váš hlas. Pokiaľ mikrofón práve nepoužívate, je možné ho jednoducho sklopiť a otočiť stranou, takže vám nebude prekážať. Očakáva sa, že herný headset s priestorovým zvukom Logitech G430 bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 79,99 €.

Herný stereo headset Logitech G230 Stereo Gaming Headset

Sada Logitech® G230 Stereo Gaming Headset ponúka vysokokvalitný stereo zvuk vytváraný pomocou neodymiových driverov s priemerom 40 mm, ktorý vás udrží v napätí v hrách typu FPS, MMO alebo dobrodružných hrách od začiatku až do konca. A pretože pri herných maratónoch býva hráčom horko a zapotia sa, je tento nový headset vybavený slúchadlami, ktorá sú tvorené umývateľným športovým materiálom, aby ich používanie bolo pohodlné a mäkko sedeli aj po hodinách hrania. Vďaka pružne uchytenému sklopnému mikrofónu s funkciou potlačenia okolitého hluku bude snímaný zvuk zameraný na váš hlas a pre jeho lepšiu kvalitu bude prakticky eliminovaný hluk pozadia. Ovládacie prvky hlasitosti a vypnutie mikrofónu sú umiestnené na pripojovacom kábli a sú ľahko na dosah. Očakáva sa, že herný stereo headset Logitech G230 bude k dispozícii za doporučenú maloobchodnú cenu 59,99 €.

Dostupnosť

Všetky predstavené produkty majú uvedenie v Európe plánované na máj 2013. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese gaming.logitech.com alebo na facebook stránke www.facebook.com/logitechczsk.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013