Menu

Prestigio má nové NFC produkty

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3185 krát
  • Tlač
  • E-mail

Firma známa pre svoje cenovo dostupné smartfóny a tablety rozširuje portfólio produktov o NFC štítky, Bluetooth slúchadlá a prenosný Bluetooth reproduktor. Čoskoro ich doplní aj NFC kompatibilným smartfónom Prestigio Multiphone 5501.

 

NFC štítky

Hudba, navigácia, budík, zapnutie či vypnutie Bluetooth a veľa iných možností – to všetko je teraz dostupné na jeden dotyk. Štítky Prestigio NFC Multitag majú integrovaný čip, na ktorý je možné ukladať inštrukcie pre vaše NFC zariadenie, či už ide o rýchly prístup k webovým adresám, hudobným súborom, kontaktom alebo k iným k obľúbeným funkciám. 

Následne čip prostredníctvom príslušnej NFC aplikácie zabezpečí presun informácie do zariadenia.  Ak napríklad používate v aute navigáciu priamo zo svojho smartfónu, stačí, ak si na držiak nalepíte NFC štítok naprogramovaný na jej spustenie. Po priložení  telefónu* k nálepke sa navigácia  automaticky spustí bez toho, aby ste ju najskôr vyhľadali v menu telefónu. 

Informáciu do NFC štítku môžete kódovať opakovane, to znamená, že využívané aplikácie je možné meniť. Ak sa však rozhodnete štítok po zápise uzamknúť, aby jeho obsah nemohol byť zmenený, tento proces je nezvratný. Štandardne štítky fungujú na vzdialenosť 1-2 cm a na svoju prevádzku nepotrebujú elektrinu, pretože sa dobíjajú pri kontakte s NFC zariadením.

Štítky Prestigio NFC Multitag  sú kompatibilné  s väčšinou NFC zariadení a načítanie informácií funguje na vzdialenosť  max. 2 cm. Obsahujú Chipset Ntag203  a je možné ich kúpiť v troch variantoch: kľúčenka 2 ks v balení za 5,99 eur, vodeodolná PVC nálepka 10 ks v balení za 11,99 eur a popisovateľná papierová nálepka 10 ks v balení za 13,99 eur.

prestigio-repro

 

Ďalšie produkty s NFC

Štýlový bezdrôtový stereo reproduktor PBSP1 v  tvare gule je  vybavený technológiami NFC a Bluetooth. Jediným dotykom sa dokáže spárovať s vaším mobilným zariadením, vďaka čomu je  k dispozícii vždy, keď chcete počúvať svoju obľúbenú hudbu. Vďaka zabudovanému mikrofónu poslúži aj na prijímanie hovorov alebo uskutočňovanie  audio konferencií. 

Komfortné slúchadlá PBHS2 sú kompatibilné so zariadeniami vybavenými technológiami  Bluetooth audio alebo NFC. Okrem bezdrôtového prenosu hudby môžete cez zabudovaný mikrofón uskutočňovať aj hovory.  Bluetooth  funguje  do vzdialenosti 10 metrov, pri využití NFC technológie stačí priložiť telefón k slúchadlu.  Batéria umožňuje  10 hodín aktívneho počúvania.

Do ponuky spoločnosti Prestigio tiež pribudne NFC kompatibilný smartfón Prestigio  Multiphone 5501. Novinka  s 5-palcovým displejom, dvojjadrovým procesorom s čipom Cortex 7 s frekvenciou 1,2 GHz a pamäťou  512 MB RAM príde na slovenský trh do konca roka 2013 a je určená pre všetkých, ktorí hľadajú smartfón vybavený NFC technológiou za rozumnú cenu.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013