Menu

Samsung Terrace je ideálnym televízorom na letnú terasu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1904 krát
  • Tlač
  • E-mail

Novinka v ponuke televízorov Samsung ponúka 4K rozlíšenie, QLED panel s uhlopriečkou do 75 palcov a predovšetkým odolnú konštrukciu s certifikáciou IP55.

Terrace je prvým UHD televízorom značky Samsung, ktorý je určený pre použitie v exteriéri. Ako doplnkové príslušenstvo bude v ponuke aj špeciálny soundbar s rovnakým názvom a odolnosťou. Obe novinky sú k dispozícii na severoamerickom trhu, do Európy sa dostane v priebehu tohto roka. Či sa dostane aj na náš trh zatiaľ nevieme.

2020 The Terrace Lifestyle Image 1

Televízor Terrace bude k dispozícii v 55, 65 a 75 palcovej verzii. Svoje miesto si tak nájde na terasách rodinných domov či malých podnikov, kde bude môcť slúžiť nielen na sledovanie športových prenosov či večerné sledovanie filmov s priateľmi. Hoci má novinka odolné telo a zvýšenú ochranu voči vode, technologicky v ničom nezaostáva za svojimi obývačkovými súrodencami. Zachoval si aj štíhle prevedenie, hrúbka jeho tela je necelých šesť centimetrov. Základom bude UHD QLED panel s priamym podsvietením. Pretože v exteriéri je oveľa viac svetla, televízor ponúkne svietivosť až 2000 nit, aby bol obraz dostatočne jasný aj pri sledovaní cez deň. Súčasťou obrazovky sú aj antireflexné vrstvy a adaptívna technológia spracovania obrazu, ktorá ho upravuje podľa jasu okolia, aby zabránila oslneniu.

Terrace samozrejme podporuje aj hlasové ovládanie, ktoré sa na grilovačke na terase rozhodne hodí. Podporovaný je samozrejme domáci Bixby a Amazon Alexa, čoskoro bude k dispozícii aj Google Assistant.

2020 The Terrace 4

K televízoru bude možné dokúpiť aj soundbar Terrace. Systém so vstavanými subwoofermi ponúkne široké zvukové rozlíšenie a pritom jasne čitateľné basy. Pre kvalitnú hudobnú zábavu ani nemusíte zapínať televízor, k soundbaru pripojíte mobilné a smart zariadenia cez Wi-Fi a Bluetooth. Kvalitu zvuku zo Soundbar Terrace ďalej vylepšuje aj technológia pre elimináciu skreslenia v ľubovoľnom prostredí. Podobne ako televízor je aj soundbar Terrace dostatočne odolný a dostal certifikáciu IP 55. Je možné pripevniť ho na stenu, ale aj pripnúť k samotnému televízoru.

Zdroj: TS Samsung

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013