Menu

Sledujte počasie aj na Mapách Google

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2760 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Google prináša na Mapách Google aktuálnu predpoveď počasia na celom svete vrátane Slovenska, ktorá bude dostupná nielen na PC ale aj v mobilných zariadeniach ako sú smartfóny a tablety.

Od dnešného dňa je na Mapách Google mapy.google.sk dostupná vrstva Počasie, ktorá znázorňuje predpoveď počasia na celom svete. Dá sa jednoducho aktivovať v Menu  (v pravom hornom rohu) a pomocou ovládacieho panelu, ktorý sa objaví  v ľavom hornom rohu, nájsť potrebné informácie.

Užívatelia tak môžu jednoducho nájsť informácie o aktuálnej teplote alebo poveternostných podmienkach, pričom si teplotu môžete zobraziť v °C alebo °F a rýchlosť vetra v kilometroch alebo míľach za hodinu.

Ďalšia pomôcka, ktorú užívatelia určite ocenia, je stručná predpoveď počasia pre mestá. Po kliknutí na ikonku aktuálneho počasia  sa zobrazí požadovaná predpoveď v danom meste vrátane momentálnej vlhkosti, poveternostných podmienok a predpovede na ďalšie štyri dni.

Pre Slovensko je zatiaľ dostupné len veľmi slabé pokrytie, ktoré určite nenahradí klasické meteo služby.

gmaps-weather

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013