Menu

Telekom ďalej rozširuje možnosti služby T-platba

  • Napísal(a) 
  • Čítať 4266 krát
  • Tlač
  • E-mail

So svojím paušálom alebo kreditom v Telekome teraz budeme môcť platiť už aj cez partnera Boku. To znamená, že platbu za obsah napríklad na Facebooku, v hrách od EA či najznámejších MMO hrách si nájdete vo svojej faktúre alebo na ňu použijete kredit.

V rámci rozširovania možností služby T-platba bude možné nakupovať kredity a digitálny obsah pre hry na Facebooku, v Traviane, League of Legends, Soccer Manager či veľké tituly štúdií Electronic Arts a Gameloft. Používanie služby je prístupné pre všetkých zákazníkov Telekomu bez nutnosti aktivácie či mesačného poplatku.

Nákup je jednoduchý; na stránkach obchodníkov s obsahom pribudne možnosť mobilnej platby prostredníctvom operátora Slovak Telekom. Po zvolení platby je zákazník presmerovaný na platobnú bránu príslušného partnera, kde sú zobrazené detaily platby. Pre jej dokončenie je treba vyplniť svoje telefónne číslo a formou SMS príde jednorazové heslo pre potvrdenie transakcie. Po úspešnej validácii bude zákazník presmerovaný naspäť na stránku obchodníka a od Telekomu dostane notifikáciu a potvrdzovací email.

Cena za stiahnutý obsah bude vyúčtovaná v mesačnej faktúre za služby mobilnej siete, prípadne odpočítaná z kreditu, ak sa bude jednať o zákazníka s predplateným kreditom. Jednorazová platba je limitovaná na 30 EUR, za jeden kalendárny mesiac bude možné uskutočniť nákupy v celkovom objeme do 100 EUR.

Telekom tak v krátkom časovom slede sprístupňuje možnosti nákupov cez operátora aj u ďalších obchodníkov. Už teraz je možné uhrádzať obsah aj v Google Play a Windows Phone Store, v blízkej budúcnosti by mal pribudnúť medzi partnerov aj PayPal.

Zdroj: TS Telekom

Facebook

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013