Menu

Telekom odhaľuje vianočnú ponuku produktov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3556 krát
  • Tlač
  • E-mail

Vo veľkom predstihu, už v  15. októbra uvádza Telekom vianočnú ponuku na fixný internet, mobilný internet i hlasové paušály Happy. Okrem zvýhodnených cien prináša aj niekoľko benefitov, napríklad kupón pre blízkeho, ktorý nebude musieť za paušál platiť až do Veľkej noci.

Hlavným benefitom vianočnej ponuky hlasových služieb Happy bude možnosť využívať viac výhod vo svojom paušále a neobmedzené služby. Pri Happy s akciovým telefónom platí akcia 6 mesiacov a pri Happy bez telefónu 12 mesiacov.

Zákazníci so štandardným profilom Happy XS a S budú môcť využívať benefity programu Happy L:

  • neobmedzené volania do siete Telekomu
  • neobmedzené SMS a MMS do všetkých sietí
  • neobmedzený internet v mobile
  • 250 voľných minút do ostatných sietí

Zákazníci s programom Happy M, L a XL volania získajú výhody programu Happy XL:

  • neobmedzené volania do všetkých sietí
  • neobmedzené SMS a MMS do všetkých sietí
  • neobmedzený internet v mobile

Zákazníci s programom Happy XL získajú na celú dobu viazanosti doplnkový balíček Volania do EÚ/USA za 9 centov zdarma aj pri kúpe mobilného telefónu. Vďaka tomu získajú paušál nielen s neobmedzenými volaniami na území Slovenska, ale aj neobmedzené volania za cenu domácich hovorov do celej EÚ a USA.

Telekom ponúka aj odmenu za vernosť. Najvyššia zľava na mesačnom poplatku je 12% a využívať ju budú môcť zákazníci, ktorí sú u magnetového operátora viac ako 15 rokov (2% za viac ako 18 mesiacov, 4% za viac ako 4 roky, 6% za viac ako 7 rokov, 10% za viac ako 10 rokov, 12% za viac ako 15 rokov). Ďalšou formou odmeny je kupón –ten sa bude dať použiť buď na uplatnenie zľavy na telefón (až 3 EUR mesačne) alebo na využívanie Happy až do Veľkej noci bez mesačného poplatku. Čím skôr si zákazníci kupón aktivujú, tým väčšiu zľavu v nasledujúcich mesiacoch získajú.

Easy Fix: 100 MB, večerné volania zadarmo alebo zľava na telefón

Zvýhodnená ponuka od dnes platí aj na kreditný paušál Easy Fix. Zákazníkov čaká 100 MB voľných dát (programy Fix 9, 12 a 16), večerné volania (Fix 12 a 16, volania zdarma to siete Telekomu od 20:00 do 06:00) alebo zľava na telefón. Pri programe Fix 12 môže zákazník takto získať jednorazovú zľavu 20 € a pri programe Fix 16 zľavu 50 €.


 

Zákazníci budú môcť naďalej využiť aj ponuku extra kreditu. Čím vyšší paušál si zvolia, tým viac extra kreditu získajú, a to až do 100% svojho dobitia.

Mobilný internet do Veľkej noci zdarma

Čo sa týka mobilného internetu, tu môžu zákazníci využiť akciu, v rámci ktorej im nebude Telekom až do Veľkej noci účtovať základný mesačný poplatok a to aj ak nevyužívajú hlasový paušál. Po tomto období platia štandardné základné ceny (Neobmedzený mobilný internet 1 za 12,99 EUR, Neobmedzený mobilný internet 2 za 17,99 EUR a Neobmedzený mobilný internet 3 za 23,99 EUR).


 

Telekom ponúka štvoricu zariadení za zvýhodnené ceny. Na výber je menší notebook Acer Aspire V5 121, dvojica notebookov s 15,6“ uhlopriečkou Acer Aspire E1 a Lenovo ThinkPad Edge 530C a tenký Acer Aspire V5 471. Tento benefit nie je možné kombinovať s internetom zdarma do Veľkej noci. 


 

Záujemcovi a o tablet si môžu vybrať jedno z troch dotovaných zariadení; sedempalcové Samsung Galaxy Tab 2 7.0 a Nexus 7, a desaťpalcový Galaxy Tab 2 10.1


 

Novinkou vianočnej ponuky bude nižšia cena štartovacieho balíčka pre službu Mobilný internet bez záväzkov. Od 15. októbra 2013 stojí štartovací balíček 25 €. Obsahuje 3G USB modem, SIM kartu a úvodný kredit 9 €.


 

Telekom pri tejto službe naďalej ponúka akciovú ponuku s bonusovými dátami pri dobití ľubovoľným spôsobom okrem kupónu.

Aj Magio internet bezplatne do Veľkej noci

Vianočná ponuka v duchu zľavy až do najbližších veľkých sviatkov sa týka i Magio internetu cez metalické a optické pripojenie. Noví aj existujúci zákazníci budú môcť využívať službu až do Veľkej s nulovým mesačným poplatkom. Súčasťou ponuky je samoinštalácia za 0 €, Wifi router za 9,90 € a modem len za 1 €. Pri kombinácii internetu s Magio TV alebo Sat TV je Wifi router zadarmo. Zákazníci navyše získajú bezpečnostný balíček Magio Internet Security na 3 mesiace zadarmo a Rodičovskú kontrolu do konca roka 2014 bezplatne. Výhody platia pri dvojročnej viazanosti, kampaň je aktuálna do konca roka 2013.


 

Ponuka dotovaných zariadení pre pevný internet obsahuje štvoricu notebookov a rovnaký počet tabletov.


 

Telekom pripravil pre nových zákazníkov pevného internetu a digitálnej televízie, ktorí už využívajú niektorú z mobilných fakturovaných služieb nové zľavy platné v prípade takejto kombinácie produktov (tzv. Dual Play, Triple alebo Quadruple Play). Ponuka platí pre všetky dostupné technológie (metalickú, optickú a satelitnú). V prípade, že zákazník využíva mobilný postpaid od Telekomu, môže sa rozhodnúť pre špeciálnu kampaň, v ktorej majú nové balíčkové zľavy jednotnú úroveň 3 € mesačne za službu. Zľavy nie sú poskytované v prípade najnižších programov televízie (Start) a internetu (Turbo 1, Turbo 2 Mini resp. Optik 1, Optik 2 Mini).

Zdroj: TS Telekom

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013