Menu

Hrajte bezdrôtovo s Logitech Mini Boombox

Ako čo najjednoduchšie ozvučiť izbu hudbou z vášho tabletu alebo smartfónu? Skúste Logitech Mini Boombox – malá krabička funguje aj na baterky a hrá prekvapivo dobre.

Prvé slovo, ktoré vás napadne, keď uvidíte Logitech Mini Boombox je - "roztomilý". Áno, táto malá škatuľka má pekný dizajn, ktorým dokáže zaujať hneď na prvý pohľad. Použité sú tu čierne plasty s lesklou povrchovou úpravou. Tá priťahuje prach, odtlačky prstov a bohužiaľ aj škrabance. Tu by sa určite zišlo nejaké puzdro, keďže jeho rozmery ho predurčujú aj na život spoločníka na cestách.

Párovanie reproduktora s prístrojom je veľmi jednoduché - stačí ťuknúť na ikonu Bluetooth v hornej časti prístroja a spustiť hľadanie zariadenia Bluetooth v telefóne alebo tablete. Po spojení je zvuk z vášho zariadenia presmerovaný na Mini Boombox, samozrejme vrátane úprav nastavenia hlasitosti.

ctrl

My sme zariadenie skúsili spárovať s viacerými zariadeniami, pričom sme nenarazili na žiadny problém. Korektne nám fungoval tablet iPad, smartfón, ale napríklad aj Notebook s operačným systémom Windows.

Okrem tlačidla na spárovanie sa na vrchu nachádza niekoľko ďalších dotykových tlačidiel. Ovládajú nastavenia hlasitosti a posunu na ďalšie skladby, prípadne pozastavenie prehrávania. Tlačidlá sú podsvietené červenými LED diódami, intenzita je ale zvolená rozumne a zariadenie tak nepôsobí rušivým dojmom ani pri používaní v noci.

Zadná strana obsahuje tlačidlo na vypnutie a zapnutie prístroja, USB konektor na nabíjanie a zvukový vstup na pripojenie externého zdroja zvuku. Integrovaná batéria vydrží na jedno nabitie až desať hodín, čo postačí aj na celodenný výlet.

asset

Logitech Mini Boombox je ako doplnok k tabletom, smartfónom a MP3 prehrávačom vynikajúci. S ohľadom na svoje rozmery ponúkne dobrý zvuk a vďaka integrovanej batérii je aj dobrým spoločníkom na cestách. Hodí sa aj ako doplnok k notebookom, ktoré majú prakticky vždy problém s kvalitou zvuku.

Od prístroja určite neočakávajte zvuk na úrovni klasických reproduktorov. S tak malým rozmerom sa zázraky robiť nedajú. Mini Boombox si najlepšie si poradí s akustickou hudbou, ktorá si veľmi nezakladá na hlbokých tónoch a basových linkách.

hodnotenie

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013