Menu

Ovládajte univerzálne s Logitech Harmony 200

Potrebujete nahradiť stratený či poškodený diaľkový ovládač, alebo jednoducho hľadáte ovládač, ktorý sa ľahšie používa a je kompatibilný so všetkými vašimi prístrojmi?

Aj vy máte obývaciu izbu zapratanú množstvom prístrojov od televízora cez Blu-ray prehrávač, zosilňovač, satelitný prijímač až po mediabox? Ak áno, tak ste sa určite ocitli v zajatí všetkých tých diaľkových ovládačov a vaša drahá polovička vám ich pravidelne búcha o hlavu keď si chce pozrieť diel svojej obľúbenej telenovely a ono to zrazu nejde, alebo len zabudla vykonať jeden z desiatych potrebných úkonov pre spojazdnenie celého tohto digitálneho kolosu.

Riešením je kúpa univerzálneho diaľkového ovládača, ktorý si zoberie na starosť všetky prístroje. Vďaka nemu sa už nebudete musieť prehrabávať množstvom ovládačov a hľadať ten správny gombík pre úpravu hlasitosti, alebo prepnutie programu. Univerzálne diaľkové ovládače ale nie sú práve lacnou záležitosťou a preto ak máte hlbšie do vrecka, by vás mohla zaujať novinka z dielne spoločnosti Logitech.

Model Harmony 200 je základným modelom, orientovaným na dosiahnutie čo najnižšej ceny pri zachovaní si tradičnej kvality a množstva funkcií. Po dizajnovej stránke tak určite nečakajte zázraky a pripravte sa na klasické lesklé čierne diaľkové ovládanie. Samotná kvalita prevedenia je ale veľmi dobrá a dizajnéri si zaslúžia pochvalu za ergonómiu. Veľké tlačidlá sa dajú ľahko nájsť a rozpoznať na dotyk aj v tme, usporiadanie je logické a veľmi rýchlo si naň navyknete.

harmony-200

Model Harmony 200 môže nahradiť až tri bežné diaľkové ovládače potom, ako dokončíte krátke nastavenie cez internet. Po nastavení si môžete užívať svoje obľúbené programy a filmy jediným kliknutím. On-line nastavenie začína jednoduchým vytvorením vlastného účtu a výberu zariadenia, ktoré máte a pripojíte ovládač k počítaču - ostatné urobí za vás automatika. Vzhľadom k tomu, že diaľkové ovládače Harmony podporujú viac než 5000 značiek a viac než 225 000 zariadení, môžete si byť istí, že ovládač bude fungovať s prakticky všetkými zariadeniami.

Keď ovládač nastavíte, môžete si konečne užívať domácu zábavu jednoducho a intuitívne. Napríklad tlačidlo "Sledovať TV" umožňuje zapnúť alebo vypnúť naraz až tri zariadenia - ako je televízor, set-top-box či satelitný prijímač a reproduktory / zosilňovač – všetko po stlačení jediného tlačidla. Logitech Harmony 200 nie je síce to najlepšie univerzálne diaľkové ovládanie na svete, ale svoju funkciu si plní vynikajúco. Doporučená koncová cena je približne 20 Eur aj s DPH, čo určite nie je veľa a zaslúžene si od nás odnáša ocenenie za výhodnú kúpu.

harmony-hodnotenie

tip

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013