Menu

5 najvhodnejších notebookov na prácu z domu

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1630 krát
  • Tlač
  • E-mail

Posledný rok v mnohom zmenil nielen naše životy, ale aj spôsob práce. Home office už nie je neznámym pojmom, pretože väčšina z nás ho zažila „na vlastnej koži“. Na prácu z domu je však potrebné vedieť si zorganizovať čas a takisto mať kvalitný nástroj na jej vykonávanie.

Pracovné notebooky musia byť nielen pekné, ale hlavne funkčné a spoľahlivé.

Vybrali sme pre vás 5 typov notebookov, ktoré boli odborníkmi vyhodnotené ako najvhodnejšie práve na prácu z domu. Ktoré sú to?

  1. Dell XPS 15

Ak ste študent alebo kreatívec, tento všestranný notebook je ako stvorený pre vás. Prekvapí vás nielen úžasným zvukom reproduktorov, ale aj jasným displejom a veľmi pohodlnou klávesnicou.

  1. MacBook Pro 16"

Hoci tento odborníkmi hodnotený ako najlepší Apple laptop disponuje o niečo vyššou cenou, vynahradí vám to výkonnými konfiguráciami a veľkou 16-palcovou jasnou obrazovkou.

  1. Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Tento model vás prekvapí výnimočnou ľahkosťou, takže ak potrebujete menší notebook, ktorý je ľahké prenášať, práve ste ho našli. Takisto výdrž batérie až 15,5 hodiny je na menší typ notebooku prekvapivá.

  1. Huawei MateBook X Pro

Hoci by ste si túto značku možno hneď nespojili s kvalitnými notebookmi, model MateBook X Pro vás očarí nielen krásnym dizajnom, ale aj  ľahkosťou, výkonnými komponentami a vynikajúcou výdržou batérie.

  1. Dell XPS 13

Tento model je oproti modelu XPS 15 menší, čo však neznamená, že by strácal na kvalite, môžeme ho však vďaka tomu označiť za ultraprenosný. Uspokojí vás nielen webkamerou umiestnenou nad obrazovkou, ale aj nadštandardnou výdržou batérie a krásnym 4k displejom.

Na trhu nájdete množstvo skvelých pracovných notebookov, z ktorých je niekedy ťažké vybrať. Pri našom výbere sme do úvahy okrem pomeru ceny a kvality, brali aj faktory, ako je výdrž batérie či spoľahlivosť, prenosnosť i stabilita konštrukcie.

Zdroj obrázku: {Nejron Photo} / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013