Menu

Axis uvádza Camera Station 5

  • Napísal(a)  redakcia
  • Tlač
  • E-mail

AXIS Camera Station 5 je softvér na správu videa (VMS, čiže Video Management Software) plne vybavený všetkými funkciami, ktorý je určený pre stredne veľké inštalácie s 4 až 50 IP kamerami. V spojení so zariadeniami na záznam sieťového videa rady AXIS S10 a ďalšími IP produktmi tak spoločnosť Axis ponúka ucelenú ponuku riešení videomonitorovania a záznamu.

Spoločnosť Axis Communications, svetový líder v oblasti IP kamier, predstavuje AXIS Camera Station 5 - najnovšiu verziu softvérového nástroja na správu videa (VMS) pre inštalácie stredne veľkého rozsahu. Nová verzia zavádza hardvérové dekódovanie, integráciu sieťových (IP) kamier tretích strán a funkciu s názvom Axis Optimized Rendering, čiže optimalizované vykresľovanie obrazu, ktoré umožňuje vykonávať identifikáciu objektov vo vysokom rozlíšení a plynulo prehrávať zábery snímané v rozlíšení 4K - a to až troch súbežných streamov. Nová mobilná aplikácia umožňuje ľahko monitorovať snímaný priestor na diaľku.

Používateľské rozhranie aplikácie AXIS Camera Station bolo navrhnuté tak, aby jeho používanie bolo čo najjednoduchšie. Možnosti voľby režimu operátora, "Operator Mode", poskytujú dedikované rozhranie na efektívnu prevádzku, ktorá bude spĺňať požiadavky príležitostného používateľa a zároveň aj aktívnejšieho používateľa pri nasadení vo väčších predajných priestoroch, školách a výrobných závodoch.

AXIS Camera Station 5 zavádza podporu pre hardvérové dekódovanie a funkciu optimalizovaného vykresľovania Axis Optimized Rendering. Nová funkcia 'Scrubbing' používateľom umožní rýchlo prehľadávať videozáznamy z viacerých kamier súčasne.

Pre mobilné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS je k dispozícii bezplatná mobilná aplikácia umožňujúca prehliadať naživo streamované videá z jednotlivých kamier a taktiež aj už uložené videozáznamy.

Vďaka riešeniu AXIS Camera Station 5 môžu používatelia plne využiť prednosti širokej ponuky kamier a technológií spoločnosti Axis zabezpečujúcich video dohľad. Softvér podporuje záznam so záberom v uhle 360°, kompresiu H.264, streaming z viacerých zdrojov súčasne, zobrazenie na výšku v tzv. Axis Corridor Format, technológiu Zipstream spoločnosti Axis a vyspelú detekciu pohybu v záberoch, ktorá sa vykonáva priamo v každej kamere. Ďalšie funkcie je možné ľahko pridať vďaka ACAP aplikáciám.

Nástroj AXIS Camera Station 5 navyše umožňuje v rámci zabezpečenia a video dohľadu zo strany spoločnosti Axis použiť aj iné riešenia, napríklad dverné jednotky pre ľahšiu identifikáciu osôb, a diaľkovo riadený vstup alebo reproduktor pre oslovenie na diaľku. Jedným z cieľov novej verzie softvéru je nutná podpora integrácie IP kamier tretích strán.

„Základným rysom akejkoľvek inštalácie video dohľadu je spoľahlivosť celého systému,“ povedal Peter Friberg, riaditeľ riadenia produktových riešení v spoločnosti Axis. Softvérový nástroj AXIS Camera Station 5 v spojení s našou ponukou sieťových bezpečnostných produktov, ktoré sú na špičke súčasného trhu, ponúka preverené a ľahko použiteľné riešenie pre miesta, ako sú napríklad školy, výrobné závody a mnohé ďalšie.“

Všetci zákazníci, ktorí používajú AXIS Camera Station umožňujúci pripojiť najviac 32 zariadení, a všetci, ktorí si zakúpili AXIS S10 Recorder - bez ohľadu na dimenzovanie systému - sa môžu tešiť na bezplatný upgrade na verziu AXIS Camera Station 5.

AXIS Camera Station 5 ponúka lehotu 30 dní na vyskúšanie zadarmo a je k dispozícii na adrese: www.axis.com/products/axis-camera-station.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013