Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Netradičné školenie pod taktovkou Axis

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3214 krát
  • Tlač
  • E-mail

Posledný septembrový týždeň sa uskutočnilo veľmi netradičné školenie, ktoré zorganizovala spoločnosť Axis Communications. Svojich partnerov a vybraných novinárov totiž pozvali na netypický workshop pod holým nebom nazvaný IP Video Boot Camp.

 

Akcia s heslom „Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku“ sa uskutočnila v areáli Green Valley v Chotýšanech u Benešova a začala trochu v teambuildingovom duchu pod záštitou agentúry Česká cesta, ktorá pripravila úvodný a záverečný program.

Kľúčové však boli dva workshopy, pri ktorých sa priamo v teréne nacvičovali spôsoby ako nastavovať a využívať funkcie IP kamier Axis a ako s maximálnou presnosťou detekovať narušiteľov. Na rozdiel od klasickej teoretiskej prípravy kdesi v školiacich miestnostiach mali všetci účastníci jedinečnú možnosť vyskúšať si nastavenia IP kamier priamo v teréne - na zelenej lúke, kde si mohli sami vyskúšať Motion detection alebo Cross line detection s fingovanými útokmi reálnych „narušiteľov“, dokonca aj v noci za pomoci infra, termálnych a kamier s unikátnou funkciou Lightfinder.

Všetci prítomní mali tiež možnosť v malej súťaži pokúsiť sa „oklamať“ detekciu v kamerách Axis a presvedčiť sa o tom, že ak je kamera správne nakonfigurovaná, narušitelia nemajú žiadnu šancu.

IP Video Boot Camp bola pre každého účastníka jedinečným miestom na konzultácie svojich príp. problémov a získavanie nových skúseností s nastavovaním IP kamier, ktoré v zmysle hesla „Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku“ iste využijú pri svojej práci.

Foto: Axis Communications

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013