Menu

ClamCase - najlepší doplnok pre iPad

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3069 krát
  • Tlač
  • E-mail

Doplnky určené pre iPad sú nesporne zaujímavé, ale čo si takto zmeniť iPad na klasický netbook? Spoločnosť ClamCase ponúka netradičný doplnok, ktorý je viac než len klasickou klávesnicou.

Vo svojej podstate sa jedná o maximálne upravený dock, obsahujúci nielen klávesnicu, ale aj obal pre iPad a integrovanú batériu. Po zasunutí iPadu sa vám v rukách ocitne doslova malý MacBook, pričom časť s iPadom je možné preklopiť až o 360°. Výrobca sa nijako nesnažil zaprieť svoju inšpiráciu a siahol po dizajne klasického MacBooku. Rozmery klávesnice sú síce limitované, vďaka maximálnemu využitiu priestoru je veľkosť jednotlivých kláves dostatočná.

Pre plnohodnotné ovládanie iPadu tu máte k dispozícii 14 funkčných kláves, pomocou ktorých môžete upraviť prehrávanie multimédií,  hlasitosť, okamžite vyhľadávať, či sa dostať do domovskú obrazovku, alebo rovno vypnúť iPad. Efektivitu práce zvýšia aj klávesy pre trojicu funkcií cut-copy-paste (vystrihnúť, kopírovať a vložiť).

Jednou z najväčších predností ClamCase je integrovaná batéria. Pomocou nej sa predĺži doba prevádzky iPadu na jedno nabitie z približne 9 hodín až na 90 a doba pohotovostného režimu na rovných 10 dní. Dock je plne nabitý za približne hodinu a pol, pričom ako zdroj môžete použiť aj svoj notebook. Celková hmotnosť s iPadom prvej generácie sa pohybuje okolo hranice 1,5 kg, pre iPad 2 to je menej ako 1,4 kg.

clamcase-02

Viac informácií nájdete na www.clamcase.com 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013