Menu

Nová podložka pod notebook od CM

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2329 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Cooler Master oznámila uvedenie ďalšieho prírastku do rodiny chladiacich podložiek pod notebooky. NotePal U Stand je vhodným riešením pre notebooky s uhlopriečkou do 17“, používané ako náhrady klasických výkonných desktopov.

Základným dizajnovým prvkom NotePal U Stand je brúsený hliník, ktorý sa stará aj o efektívnu distribúciu tepla a jeho odovzdávanie do okolitého vzduchu. Samotný dizajn by mal korešpondovať s aktuálnymi trendmi v dizajne notebookov, kde sa brúsený hliník objavuje čoraz častejšie.

Podložka v čiernej farbe pôsobí elegantne aj na pracovnom stole a dostatočne reprezentatívne v kancelárskom prostredí. Ponúka päť výškových nastavení, vďaka ktorým dokážete jednoducho prispôsobiť náklon klávesnice notebooku. Zlepší sa tým ergonómia práce a zníži namáhanie prstov a zápästných kĺbov. 

Nielen dizajn, ale ani výkon nie je spoločnosti Cooler Master cudzí. NotePal U Stand je vyzbrojený dvojicou tichých ventilátorov s priemerom 100 mm. Tie sa navyše dajú na spodnej strane podložky ľubovoľne premiestňovať, a tak je možné chladiť horúce miesta notebooku ešte efektívnejšie.

Stačí umiestniť jeden z ventilátorov pod nasávanie chladenia procesora, druhý pod miesto kde je uložený pevný disk, a zahrievanie notebooku sa citeľne zníži. Dosiahnete tak nižšiu teplotu tela notebooku a tým aj vyšší komfort pri práci, čo je pri výkonných 17“ modeloch obzvlášť dôležité. Prítomný je aj trojportový USB hub a manažment kabeláže. 

Zdroj: www.coolermaster.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013