Menu

Lenovo Thinkbook je štýlový notebook nielen pre mladé firmy

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1418 krát
  • Tlač
  • E-mail

Na mladé a dynamické firmy je zameraná notebooková novinka od Lenovo. Elegantné a výkonné zariadenie dostalo označenie ThinkBook, ktorý má podľa výrobcu spájať radosť z práce a životný štýl.

Už to nie je o matných čiernych pracovných notebookoch, ktorých dizajn sa mení tak raz za dekádu. Mileniáli dnes dbajú na dizajn a značku svojho zariadenia oveľa viac ako kedysi. Od zariadenia požadujú, aby bolo dostatočne výkonné a štýlové. Chcú ho preto používať počas celého dňa bez ohľadu na to, či ho okrem kancelárie využívajú aj na poobedných aktivitách, od tréningu až po pozeranie obľúbených seriálov.

Výkon a odolnosť ThinkPadu s elegantným dizajnom štýlovej rady Yoga. Lenovo ThinkBook je tak zakladateľom novej triedy notebookov, s ktorou sa určite radi pochválite.

ThinkBook má mnoho spoločného s dospelejšími ThinkPadmi. Bleskové spustenie Windows, prihlásenie prostredníctvom odtlačku prsta, svižný multitasking, podsvietená klávesnica so správnym odporom a klávesovým zdvihom. Pre mobilných pracovníkov bude veľmi dôležitá dlhá výdrž na jedno nabitie a ThinkBook ponúka až v tomto smere až  11 hodín. Ak by to nestačilo, systém rýchleho nabíjania dobije už po hodine batériu na 80%. Vnútro ThinkBooku sa môže pochváliť silným hardvérom, ktorý bude z radosťou „hltať“ všetky prezentácie a tabuľky v ceste. Možno si tak dopriať najnovšiu 8. generáciu procesorov Intel Core i7, až 16 GB RAM a až 512 GB rýchle SSD úložisko.

01 Thinkbook 13S

Nezabudlo sa však ani na zábavu. 13-palcový FHD displej prichádza s technológiou Dolby Vision HDR pre bohaté vizuálne zážitky. Pozadu nemôže zaostať ani audio, ktoré ohúri reproduktormi Harman a podporou štandardu Dolby Audio. V rámci bezpečnosti mu ThinkPad gény pridelili aj skvelú ochranu v podobe vylepšení, akými sú jednostupňová autentifikácia a zapnutie pomocou dotykového snímača odtlačkov prstov. Nechýbajú tiež diskrétny modul TPM 2.0 pre zabezpečenie systému Windows 10, šifrovanie používateľských údajov a taktiež kryt webkamery ThinkShutter pre ochranu súkromia.

Zdroj: TS Lenovo

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013