Menu

Creative uvádza slúchadlá Sound Blaster JAM

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3212 krát
  • Tlač
  • E-mail

Doplnkom pre smartfóny a tablety od spoločnosti Creative sú nové bezdrôtové slúchadlá Sound Blaster JAM. Ľahké slúchadlá vydržia hrať na jedno nabitie 12 hodín a po pripojení k počítaču cez USB kábel využiť aj spracovanie zvuku technológiou Sound Blaster.

Sound Blaster JAM komunikujú s mobilnými zariadeniami cez Bluetooth vo verzii 4.1 a vybavené sú aj technológiou NFC pre jednoduchšie párovanie jediným dotykom. Vďaka integrovanému mikrofónu ich možno využiť nielen pre počúvanie hudby, ale aj telefonovanie. V tomto prípade padne vhod aj aktívna redukcia okolitého hluku pre vyššiu zrozumiteľnosť počas hovorov. Odľahčená konštrukcia s pohodlnými náušníkmi by mala byť dobrým predpokladom pre nosenie slúchadiel aj počas dlhšej doby bez únavy.

creative-soundblaster-jam-mic

Slúchadlá je možné pripojiť k počítaču aj USB káblom. Týmto spôsobom bude prenášaný zvuk nekomprimovaný a navyše obohatený o technológie Sound Blaster. Sledovanie filmov či hranie hier bude príjemnejšie vďaka sade zvukových technológií SBX Pro Studio, ktorá obsahuje napríklad funkciu Surround pre vytvorenie priestorového efektu, Crystalizer pre vyčistenie a zlepšenie kvality hudby, funkcie pre obohatenie basov a vyššiu zrozumiteľnosť dialógov, vyrovnávanie rozdielnych úrovní hlasitosti.

creative-soundblaster-jam-stat

Creative Sound Blaster JAM navyše prichádza na trh za veľmi zaujímavú cenu. Objaviť by sa mali už v týchto dňoch najskôr na oficiálnom eshope Creative za 49,90 EUR.

Zdroj: TS Creative

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013