Menu

Logitech predstavuje MX Master

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2789 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Logitech nadväzuje na úspech modelového radu MX novou myšou MX Master Wireless Mouse. Novinka je vybavená skrolovacím kolieskom, ktoré sa prispôsobuje rýchlosti, akou prechádzate obsahom.

V praxi to znamená že vie prejsť z jemného pomalého krokovania na rýchle skrolovanie po stránkach bez potreby jeho manuálneho prepnutia, tak ako tomu bolo napríklad pri myši Anywhere MX. Ergonomický tvar myši s predĺženým chrbtom a veľkou opierkou pre palec nadväzuje na dizajn modelu Performance MX, oproti ktorej však pribudlo aj viacej ostrých hrán a výraznejších línií.

 

Na ľavom boku myši sa nachádza koliesko pre rolovanie palcom, ktoré slúži pre horizontálny posun po internetových stránkach, prípadne pre inú, používateľom zadefinovanú funkciu. Možnosti pripojenia k počítaču sú po novom hneď dve a zastrešuje ich technológia EasySwitch. Okrem tradičného pripojenia cez prijímač Logitech Unifying je myš vybavená aj Bluetooth rozhraním a je možné spárovať ju až s tromi zariadeniami súčasne. Prepínanie medzi jednotlivými pripojenými zariadeniami je realizované stláčaním jediného tlačidla.

Logitech-MX-MasterFunkcie akéhokoľvek tlačidla je samozrejme možné modifikovať a myš upraviť presne podľa svojich potrieb pomocou ovládacieho rozhrania Logitech Options. O sledovanie pohybu po podložke sa stará osvedčený optický snímač s technológiou Darkfield, ktorá si poradí aj s lesklými povrchmi a dokonca aj sklom. Integrovaný akumulátor MX Master vydrží na plné nabitie asi 40 dní, pričom jediná minpta nabíjania cez microUSB kábel dokáže oživiť myš na zhruba dve hodiny.

Očakáva sa, že myš Logitech MX Master Wireless Mouse bude k dispozícii v apríli 2015 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99 €.


 

Zdroj: TS Logitech

 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013