Menu

Sony Ericsson prináša nové Xperie

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2928 krát
  • Tlač
  • E-mail

Po telefónoch Xperia X8, Xperia X10, Xperia x10 mini a mini pro nám Sony Ericsson prináša novinky v podobe smartfónov Xperia arc, pro, neo, mini, mini pro, active a ray. Takýmto širokým sortimentom sa snaží pokryť rôzne požiadavky rôznych skupín užívateľov.

Xperia arc

Pri tvorbe tohto telefónu sa SE zrejme sústredil na dokonalý vzhľad. Jeho hlavnou prednosťou je hrúbka len 8,7mm. Pri rôznych príležitostiach určite oceníte 8,1 Mpx fotoaparát s maximálnou svetelnosťou F 2,4 a snímačom CMOS Sony Ericsson Exmor R™. Samozrejmosťou je aj wifi a zabudovaná GPS navigácia. Displej disponuje technológiou Mobile Bravia® a uhlopriečkou 4,2". Pri prezeraní obrázkov a videí môžete využiť aj HDMI konektor, ktorý vám umožní telefón jednoducho pripojiť na televízor.

Xperia™ arc

Xperiapro

Obrovskou výhodou tohto smartfónu je vysúvacia QWERTY klávesnica. Pri jej používaní vám pomôže tzv. Inteligentná klávesnica. Táto funkcia sa zapína pri vysunutí klávesnice a dokáže predvídať čo sa s napísanou správou chystáte urobiť. V prostredí čítania emailu vám automaticky poskytne tlačidlá odpovedať, odpovedať všetkým či poslať ďalej. Xperia pro taktiež disponuje technológiou Mobile Bravia® a obsahuje aj snímač CMOS Sony Ericsson Exmor R™. Displej je tentokrát o niečo menší. Jeho uhlopriečka je 3,7".

Xperia™ pro

Xperianeo

Medzi prednosti Xperie neo patrí dokonale ostrý displej a výkonny fotoaparát s podporou natáčania videí v HD formáte. 8,1 Mpx snímač s technológiou CMOS Sony Exmor R™ spoločne s displejom Reality podporenom Mobile BRAVIA® vám poskytnú jedinečný nástroj na zachytenie a prezeranie najkrajších momentov vašej dovolenky, narodeninovej oslavy či stretnutia s priateľmi. Okrem toho je v prednej časti smartfónu zabudovaná videokamera slúžiaca na videochat. Celkový dojem ešte posilňuje logo GreenHeart™, ktoré je symbolom minimálneho ekologického dopadu.

Xperia™ neo

Xperia™ play

Sony Ericsson pri tvorbe nových telefónov produktovej rady Xperia nezabudol ani na hráčov. Xperia play v sebe zahŕňa všetky funkcie moderných smartfónov a kombinuje ich s prvkami známymi z herných ovládačov konzoly Sony PlayStation™. Samozrejme kvalitné hry musia byť podporené výkonným procesorm, grafickou kartou a dostatočnou pamäťou. V Xperii Play je preto osadený výkonný grafický procesor Snapdragon, ktorý podporuje aj zobrazovanie v 3D formáte. Je však otázne ako dlho pri takomto zaťažení a použití 4" displeja vydrží batéria.

xperia_play

 


Xperiamini a Xperiamini pro

Ak chcete ušetriť vo vašom vrecku každý cm3miesta potom sú smartfóny s rady mini práve pre vás. Xperia mini a mini pro sa zaraďujú medzi najmenšie telefóny podporujúce nahrávanie videa v HD kvalite. Disponujú 5 Mpx fotoaparátom s maximálnou svetelnosťou F 2.6, stabilizátorom obrazu a maximálnym rozlíšením videa až 720p. Xperia mini pro navyše obsahuje aj QWERTY klávesnicu, ktorá výrazne urýchli a uľahčí písanie textových správ, emailov či chatovanie s priateľmi. Obe smartfóny sú držiteľmi loga GreenHeart™.

Xperia™ mini pro vľavo a Xperia™ mini vpravo

Xperiaactive

Xperia active je určená pre ľudí, ktorý vedú aktívny život. Je prispôsobená pre rôzne športy. Displej sa dá ovládať aj vlhkými prstami a je odolný voči poškriabaniu. Obávať sa nemusíte ani prašného či vlhkého prostredia. Tento smartfón je totiž odolný voči vode aj prachu. Dodáva sa s bielym a čiernym krytom, ktoré sa dajú kedykoľvek vymeniť. Taktiež disponuje funkciou ANT+, ktorá zabezpečí kompatibilitu s akýmkoľvek meračom pulzu ANT+. Do jedného z aktívnych rohov obrazovky SE pripravil aplikácie slúžiace na zvýšenie športového výkonu. Telefón sa dodáva spoločne s náhlavnou stereo súpravou, ramenným puzdrom a popruhom na zápästie.

Xperia™ active

Xperiaray

Chcete na verejnosti pôsobiť elegantne? Potom je telefón Xperia ray práve pre vás. Skladá sa z hliníkového púzdra a minerálneho skla, ktoré ešte viac posilňujú dojem elegantnosti. Pritom si zachováva hrúbku len 9,4mm. Nenechajte sa však oklamať prvým dojmom. Tento telefón v sebe skrýva výkonne jadro a vysokokapacitnú batériu. Okrem toho obsahuje aj 8,1 Mpx fotoaparát s možnosťou nahrávať video vo vysokom rozlíšení. Jeho jedinou nevýhodou je menší displej, ktorý má uhlopriečku 3,3".

Xperia™ ray

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013