Menu

Tchibo má aplikáciu pre mobilné telefóny

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2330 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Tchibo predstavila svoju novú mobilnú aplikáciu. Je určená pre telefóny s operačným systémom iOS a Android. Stiahnúť si ju môžete zadarmo v Apple Store alebo Google Play.

"Tchibo to nie je len káva neobyčajnej chuti a arómy. Je to tiež obchod Tchibo.sk" uvádza sa na stránke, kde sa každý týždeň objavuje nová kolekcia spotrebného tovaru, od detského oblečenia až po elektroniku. Pre veľký záujem sa spoločnosť rozhodla vytvoriť aplikáciu pre mobilné telefóny, ktorá záujemcom uľahčí nakupovanie. Prináša vždy aktuálne informácie o ponukách, zobrazí stav zákazníckeho účtu či upozorní na aktuálne zľavy.

„Sledujeme kontinuálny nárast dopytu po moderných spôsoboch nakupovania, vrátane toho mobilného. Neustále rastie penetrácia chytrých telefónov a ľudia ho chcú používať. K tomu by sa convenience, experience a dokonalý zákaznícky servis mali stať najcennejšími faktormi úspechu v maloobchode. Preto chceme našim zákazníkom poskytnúť unikátny zážitok kedykoľvek a kdekoľvek. Skrátiť si môžu trebárs cestu do práce alebo využiť čas, kedy čakajú u lekára. Nakupovať skrátka kedy a kde sa im to hodí,“ povedal marketingový riaditeľ Steffen R. Saemann zo spoločnosti Tchibo Slovensko, spol. s r. o.

Aplikácia vám tiež zobrazí všetky kamenné obchody a tú najrýchlejšiu cestu ako sa k ním dostať. Nájdete tam aj čítačku QR kódov, ktorá zosníma kód výrobku či už z tlačeného katalógu, alebo priamo z výrobku. Ten sa vám následne zobrazí v telefóne a vy si môžete naštudovať všetky doplňujúce informácie, prípadne si ho rovno objednať. Pri prvej objednávke, ktorú uskutočníte prostredníctvom mobilnej aplikácie získavate dopravu zadarmo.

Viac informácii k aplikácii vrátane návodu si môžete prečítať na www.tchibovmobile.sk

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013