Menu

Prichádza Armageddon

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2650 krát
  • Tlač
  • E-mail

A to dokonca v modrej farbe. Ak vám záleží na tom ako vyzerá a ako je chladený váš počítač určite budete poznať spoločnosť Prolimatech. S modelom Armageddon sme sa pred časom stretli aj v našej recenzii, kde určite nesklamal a potvrdil svoje kvality. A teraz prichádza v inovovanej verzii.

Prolimatech Armageddon je masívny chladič vežovitej konštrukcie, ktorý sa spolieha na krátke rebrá, usporiadané do pomerne širokého radiátora. 750 gramov hmotnosti dáva dobrý predpoklad pre efektívny rozptyl tepla, a možnosť inštalácie dvoch ventilátorov do push-pull konfigurácie naznačuje vysoký výkon. Armageddon skutočne dokáže dlhodobo chladiť aj pretaktované procesory s vysokým TDP, s pomalobežnými 140 mm ventilátormi aj v rozumných medziach hlučnosti.

Pasívna časť je navyše rozdelená na dve rovnaké časti, ktoré sú prepojené šiestimi poniklovanými heat-pipe trubicami s priemerom 6 mm. Tie sú v tvare U, pričom spodný oblúk je ukotvený v medenej základni s príkladne spracovanou styčnou plochou. Zatiaľ čo pôvodný model bol trochu nudný, v striebornej farbe hliníka a niklu, nový Armageddon Blue prichádza s matným čiernym rebrovaním  s modrými prvkami.

Jeden z najvýkonnejších vzduchových chladičov na našom trhu zoženiete v modrej verzii približne za 60 EUR, v balení sa okrem potrebného inštalačného materiálu nachádza aj prémiová teplovodivá pasta PK2 z domácej produkcie Prolimatech.

Zdroj: Caseking.de

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013