Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Klávesnica Logitech Ultrathin Keyboard mini

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2294 krát
  • Tlač
  • E-mail

...alebo druhá polovica vášho iPadu mini. Logitech dnes predstavil štíhlu klávesnicu Ultrathin Keyboard mini, ktorá slúži súčasne aj ako ochranný kryt a aj ako stojan pre tablety iPad mini. Budete tak môcť ľahšie pracovať s aplikáciami, filmami a fotografiami a umožní vám pohodlnejšie písanie, no zároveň si váš tablet zachová svoj tenký, odľahčený a štíhly štýl.

„Teší nás, že sme mohli uviesť konštrukciu klávesníc spoločnosti Logitech pod názvom Logitech Ultrathin Keyboard Cover, ktorá v našom odvetví získala mnohé ocenenia ako najlepšia mobilná klávesnica pre iPad – teraz aj pre tablet iPad mini," povedal Alexis Richard, riaditeľ vývoja pre príslušenstvo tabletu v spoločnosti Logitech. „Môžete si ju predstaviť ako druhú polovinu vášho iPadu mini. Jej prepracovaný dizajn s uhlopriečkou sedem palcov dokonalo lícuje s telom iPadu mini a súčasne ponúka klávesy plnej veľkosti umožňujúce jednoduché písanie, čím šetria plochu pre zobrazovanie obsahu, ktorú inak softvérová klávesnica na displeji zaberá."

Ultratenká klávesnice Logitech Ultrathin Keyboard mini sa k tabletu bezpečne prichytí pomocou vstavaných silných magnetov a má štíhly hliníkový kryt, ktorý ladí s dizajnom iPadu mini a poskytuje mu odolnú ochranu aj bez toho, aby podstatne zvýšila jeho hmotnosť. Keď ju budete chcieť použiť, stačí klávesnicu Logitech Ultrathin Keyboard mini odpojiť, z druhej strany krytu je vstavaná klávesnica používajúca technológiu Bluetooth EasyType, ktorá má tradičné rozloženie kláves v malom prevedení s uhlopriečkou sedem palcov, vrátane funkčných klávesových skratiek iPadu mini, ktoré používate najčastejšie, ako napríklad kopírovanie alebo vkladanie. Navyše slúži aj ako stojanček, aby ste pri prehliadaní obsahu na iPadu mini mohli mať voľné ruky a nemuseli ho držať.

Klávesnica Logitech Ultrathin Keyboard mini má funkciu okamžitého zapnutia a vypnutia, čo znamená, že váš iPad mini sa automaticky prebudí keď snímete kryt a prejde do režimu spánku keď ho zavriete. Samotná klávesnice má výdrž batérií tri mesiace (pri predpokladanom používaní dve hodiny denne), takže môžete venovať viac času používaniu vášho nového tabletu a menej času sa trápiť s tým, že bude klávesnica vybitá.

Shut Up and Take My Money alebo cena a dostupnosť

Očakáva sa, že ultratenká klávesnica Logitech Ultrathin Keyboard mini bude v Európe k dispozícii v priebehu februára 2013 za doporučenú maloobchodnú cenu 79,99 €. Naživo ju budete môcť vidieť aj počas iCON Prague. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.logitech.com.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013