Menu

Apple TV: Prepojte svoj domov novodobými inováciami

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2191 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ak už ste spokojným majiteľom nejakého ,,jablka” a rozhliadate sa po zariadeniach, ktoré vám inteligentne zjednodušia pobyt doma a zároveň budete mať všetky vaše elektronické zariadenia vždy pohromade, skúste sa poobzerať po Apple TV.

Apple – otázka jednoznačnej voľby

Značka Apple je dlhodobo lídrom na trhu nielen čo sa týka mobilných telefónov. Vďaka vizionárskemu prístupu a odvahe siahať po nekonvenčných riešeniach je jej užívateľská základňa prakticky neotrasiteľná a stabilná. A to aj napriek tomu, že mnoho používateľov vníma inteligentné zariadenia len ako spotrebnú a nevyhnutnú vec. Funkčná efektivita sa im však nedá uprieť.

V jednoduchosti je krása

V našich končinách Apple TV nie je veľmi známym zariadením. Vďaka tomuto zariadeniu môžete povoliť prístup do vašej iTunes knižnice, odkiaľ si následne prehrávate filmy, fotografie, hudbu, jednoducho čo sa nachádza či už na vašom mobilnom telefóne, alebo internetovom úložisku iCloud. Toto šikovné zariadenie je maličké a spratné, kľudne sa zmestí do ruky. Krabička je nenápadná a pekne zaoblená, nezaberie príliš veľa miesta. Pôsobí, ako tomu býva zvykom u Apple zariadení, elegantným dojmom. Užívateľov môžu nadchnúť aplikácie, ktoré sú už predinštalované – YouTube, NBA, Red Bull TV a ďalšie iné.

Zázračná krabička

Čo sa týka funkčnosti, z prednej strany zariadenia nájdete malú diódu, ktorá signalizuje zapnutie a vypnutie. Na zadnej strane sa nachádza micro USB konektor pre pripojenie k počítaču a HDMI pripojenie k televízoru, ďalej tam nájdete optický výstup, konektor napájania a ethernetový port. Dôležité je podotknúť, že celé menu je v slovenskom jazyku. V balení nájdete originál napájací kábel a v pohodlí domova si môžete preniesť displej pred vás, na obrazovku televízie.

V balení tiež nájdete aj maličký hliníkový diaľkový ovládač, ktorý ľahko padne do ruky, no pri zadávaní textov môžete použiť aj iPhone.

Zdroj obrázku: {goodluz} / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013