Menu

iPhone je klasikou, ktorú pod stromčekom ocení každý

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 885 krát
  • Tlač
  • E-mail

Premýšľate, že by ste tieto Vianoce trochu zainvestovali, no rozmýšľate nad tým, čo by to malo byť? Odpoveď je naozaj jednoduchá, skúste technológie. Telefóny, notebooky alebo inteligentné hodinky patria medzi najužitočnejšie a taktiež najvďačnejšie formy darčekov. Ako ale vybrať ten správny tak, aby išlo o výhodnú kúpu? Je to ľahšie, než by ste si mysleli.

Starší, ale stále plne funkčný

Apple tradične každý rok predstavuje nové typy iPhonov. Vždy príde buď s vylepšenou verziou minuloročného modelu, alebo prinesie ďalšiu generáciu. Kto ale povedal, že sa nevyplatí investovať do starších kúskov? iPhone 6s patrí aj naďalej medzi špičku svojej značky a svojou kvalitou poteší všetkých.

Cenovo výhodnejší

iPhone 6s má veľa predností, ktoré určite ocenia mnohí. Ak totiž túžite darovať vašim deťom vysnívaný telefón, na ktorý tak dlho čakajú, tento model bude tou správnou voľbou. Zvládne všetky najnovšie aktualizácie, má rýchly operačný systém a spoľahlivý fotoaparát.

Farebne ho môžete zohnať v niekoľkých prevedeniach:

  • Space Gray,
  • Silver,
  • Gold,
  • Rose Gold.

Ďalším plusom, ktorý iPhone 6s ponúka je takzvaná funkcia 3D Touch. Práve tento mobil sa ako prvý objavil s touto funkciou. Umožňuje využívať rozšírené možnosti jednotlivých aplikácií a taktiež rýchlejšiu manipuláciu. Čo sa týka bezpečnosti, Touch ID vám zaistí zase zabezpečenie, nakoľko k odomknutiu telefónu bude potrebný otlačok vášho prsta.

Ochrana je dôležitá

Spoločne s novým mobilným  telefónom, môžete darovať aj drobného, ale efektívneho pomocníka. Sortiment je v tomto smere naozaj pestrý, preto nebude výber až taký ťažký. Určite sa vyplatí zamerať sa na ochranné prvky, ako je obal alebo sklo.

Práve tie zabezpečia úplnú bezpečnosť a ochranu telefónu.

Zdroj obrázka: blackzheep / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013