Menu

Výkonnejší iPhone 11 Pro Max nepotrebuje ani výrazný marketing

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2069 krát
  • Tlač
  • E-mail

Inovatívne zariadenia môžu byť šikovným pomocníkom a neraz vám môžu uľahčiť, ale aj zachrániť život. Milióny ľudí po celom svete uchvátili smartfóny svojou jednoduchosťou, a to dokonca aj staršiu generáciu. Môžete sa spojiť so svojimi blízkymi, pracovať na projektoch do práce či školy, fotiť prekrásne zábery a uchovávať si spomienky na dlhé roky.

Väčší, rýchlejší, výkonnejší

Ak už ste dlhodobým používateľom produktov firmy Apple, pri tomto zariadení určite oceníte vyššiu výdrž batérie, ale aj vyšší výkon zariadenia. IPhone 11 Pro Max disponuje až o päť hodín dlhšou výdržou batérie oproti iPhonu 11. Zmatnené textúrové sklo je veľmi elegantné a jemné na pohľad, ale aj na dotyk. Celkový dizajn je veľmi elegantný a mobilné telefóny nájdete vo veľmi širokej farebnej ponuke.

Ďalej disponuje najpevnejším sklom spomedzi smartfónov na trhu, čo síce nezaručuje nesmrteľnosť, ale určitú ochranu proti poškriabaniu alebo tvrdším nárazom áno. Určite zabezpečte svoj mobilný telefón ochranným krytom a sklom. Pár eur na začiatku vám ušetrí stovky eur pri výmene displeja, alebo zadnej časti mobilu.

Ako voľným okom

Ľuďom, pre ktorých je „vnútro“ telefónu dôležitejšie než značka, bude určite imponovať kvalitný fotoaparát a video. Výrobcovia zasadili do tela tri 12 Mpx fotoaparáty, ktoré fotia ako jeden. Širokouhlý, ultraširokouhlý fotoaparát a teleobjektív vám zaistia krásne fotky, zachytia až 4x väčšiu scenériu a aj za slabej viditeľnosti sa môžete tešiť z nádherného výsledku. Už nemusíte nosiť ťažkú tašku na foťák a príslušenstvo. Už bude stačiť len väčší vačok, alebo menšia taštička.

Aj keď minimálne, ale predsa

Firma Apple sa snaží v poslednej dobe zameriavať aj na životné prostredie. Telefón iPhone 11 Pro Max má sklo displeja bez obsahu arzénu, ortute, neobsahuje PVC ani berýlium a tiež neobsahuje brómové spomaľovače horenia.

Pri tak veľkej firme ako je Apple sú toto naozaj len maličkosti, no každá zmena je aspoň sčasti zmena k lepšiemu.

Zdroj obrázku: {bbernard} / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013