Menu

Dostupný telefón pre tých, ktorí hľadajú výkon v minimálnom tele zariadenia

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1669 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Apple patrí medzi jedného z predných výrobcov inteligentných telefónov, ktorý má svoju silnú fanúšikovskú základňu. Pred každým uvedením na trh preto prichádzajú špekulácie, aký bude nový model a čo všetko v sebe prinesie.

Apple nie je len ďalším výrobcom elektroniky a inteligentných telefónov. Je spoločnosťou, ktorá predáva ikonické zariadenia pýšiace sa skvelými technológiami i elegantným vzhľadom. Jedným z hlavných lákadiel iPhone je vlastný operačný systém zaručujúci jednoduchý chod bez sekania navrhnutý presne na mieru.

Vysoký výkon mobilov si však vyžaduje veľkú batériu, ktorá sa často odráža aj na veľkosti zariadenia. Pri novej triede iPhone SE si ale môžete tento komfort užiť bez zbytočne veľkých modelov, ktoré vo vrecku či taške len zbytočne zavadzajú.

iPhone SE v sebe prinášal všetky výhody známych telefónov a zároveň dokázal zaujať nielen rozmermi a výkonom, ale i dostupnou cenou. Dnes sme sa dočkali jeho nástupcu iPhone SE 2,  ktorý bol na trh uvedený počas tohto roka. Aké výhody v ňom objavíme?

Telefón, ktorý kráča v stopách tradície

V prvom rade musíme podotknúť, že dnešná doba kompaktným telefónom príliš nepraje. Ak hľadáte zariadenie s menšími rozmermi, nemáte príliš veľký výber. A práve na túto medzeru cieli nový iPhone SE 2, ktorý bol uvedený počas tohto roka.

Jeho veľkosť vychádza z predchádzajúcich rád a uhlopriečka dosahuje len 4,7‘‘, čo je ideálna veľkosť na pohodlné ovládanie jednou rukou i pre dámy. Oproti poslednému iPhone SE sa zväčšil (ten dosahoval veľkosť 4‘‘), stále sú to však príjemné rozmery malého telefónu.

Tak ako aj ostatné telefóny od Apple, iPhone SE 2020 sa pýši operačným systémom iOS, ktorý je pre mnohých jednoducho príjemnejší. Ponúka široké zastúpenie vlastných aplikácií i rýchlejší chod bez sekania. Práve kvôli operačnému systému je iPhone pre mnohých jednoznačným favoritom.

Najlacnejší z radov ikonických telefónov

Pri produktoch od Apple sme si zvykli na vyššiu cenu. Napriek tomu však nový iPhone SE 2020 prichádza s cenou, ktorá poteší mnohých užívateľov. Má aj rýchly čip, ktorý ponúka prémiový výkon.

Rovnako sa výrobcovia zamerali i na odolnosť, a chýbať nemôže ani elegantný vzhľad inšpirovaný predchádzajúcimi modelmi. Aj vďaka tomu si iPhone SE 2 našiel fanúšikov medzi tými, ktorí túžili po malom a kompaktnom telefóne v dobrej cene.

Zdroj obrázka: sergey causelove / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013