Menu

Xiaomi z roku 2019: Redmi Note 7 – stále aktuálny a žiadaný model

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1051 krát
  • Tlač
  • E-mail

Mobilné telefóny od značky Xiaomi sa tešia veľkej obľube. A to z dvoch dôvodov, kde jedným z tých najdôležitejších je kvalitné a spoľahlivé vyhotovenie za primerane nízke ceny. Predstavme si model Redmi Note 7 z roku 2019. Model, ktorý je aj v tomto roku v predaji a stále má čo ponúknuť za veľmi nízku cenu.

48-megapixelový duálny fotoaparát

 

Jedným z výrazných prvkov tohto modelu je kamera s vysokým rozlíšením. 48 megapixelov majú zvyčajne smartfóny vyššej cenovej kategórie, a preto je prekvapujúce, že čínsky výrobca je schopný prinášať také lacné zariadenie s vynikajúcimi technológiami. Senzor pochádza z dielne Samsungu a pýši sa technológiou, ktorá umožňuje snímať veľmi ostré fotografie, ktoré sú dnes pre zákazníka veľmi dôležité.

Sekundárna kamera slúži len na detekciu hĺbky fotografie a umožňuje fotiť snímky s profesionálnym rozostrením. Vykresleniu ešte krajších snímok smartfónu Xiaomi Redmi Note 7 pomáha aj umelá inteligencia. Predná kamera má rozlíšenie 13 Mpx a kvalita fotografií je uspokojivá.

(NAD) priemerný displej

Mnohí spotrebitelia dnes pri mobiloch pre veľké pohodlie a komfort pri prezeraní videí a hraní hier potrebujú veľkú plochu. Displej modelu Redmi Note 7 je 6,3-palcový LCD panel s rozlíšením FullHD+. Na vrchnej časti sa nachádza kvapkovitý výrez pre prednú kameru.

Výkon a batéria

O procesy tohto smartfónu od čínskej firmy Xiaomi sa stará 8-jadrový Snapdragon 660 CPU a ponúka obstojný výkon napriek tomu, že to nie je najnovší procesor. Pravdou však je, že CPU Snapdragon 660 je procesorom z vyššej cenovej kategórie a tak sa nie je na čo sťažovať pri cene, akou disponuje Redmi Note 7.

Kapacita batérie je nadštandardných 4000 mAh. Vďaka nej nie je potrebné nabíjať zariadenie veľmi často. Redmi Note 7 podporuje aj rýchlonabíjanie, balenie však obsahuje len klasickú nabíjačku.

Čítačka prstov pre odomknutie obrazovky je samozrejmosťou. Nachádza sa na zadnej strane v hornej časti panelu.

Varianty

Smartfón je k dispozícii v modrej, čiernej, zlatej a bielej farbe.

Podľa veľkosti úložiska a kapacity RAM:

  • 32GB 3GB RAM
  • 64GB 4GB RAM
  • 64GB 6GB RAM
  • 128GB 4GB RAM

Xiaomi tvrdí, že Redmi Note 7 vydrží všetko

O výdrž a ochranu prednej aj zadnej časti sa stará odolné 2,5D Gorilla Glass 5 sklo, takže by sa po dotyku ostrým predmetom nemalo len tak ľahko poškriabať.

Ide o mobil, ktorý si jednoducho zamilujete.

Zdroj obrázka: Mr.Sutun photographer / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013